duminică, 17 februarie 2008

UN LOGAN RAPID

Rednic a pus ochii pe portarul nationalei U 21 a Belgiei, Logan Bailly, de la Genk.

Mircea Rednic s-a aratat destul de îngrijorat de evolutia modesta a portarului brazilian Andrade pe care acesta a avut-o pe perioada stagiilor de pregatire desfasurate de Rapid în Portugalia si Cipru.
Cum titularul postului, Dani Coman, a tot acuzat probleme medicale, “Puriul” s-a pus pe contactat portari din campionatul belgian. O optiune ar fi experimentatul goalkeeper de la Charleroi, Bertrand Laquit, (30 de ani), dar cotidianul La Derniere Heure scrie ca partile sunt departe de a fi de acord din ratiuni financiare, jucatorul solicitând un salariu prea mare în comparatie cu oferta giulestenilor. Mult mai interesat ar fi Rednic, scrie aceeasi publicatie, de fostul portar al nationalei Under 21 a Belgiei, Logan Bailly, de la Racing Genk, clubul sau fiind dispus sa-l vânda. Bailly ar fi o achizitie foarte buna, fiind considerat un excelent numar 1, în 34 de partide disputate la Genk izbutind sa nu primeasca gol în 15 jocuri.

Bailly este un personaj adulat de sexul frumos, fiind declarat în 2007 câstigatorul unui concurs initiat de programul Humo al televiziunii belgiene cu tema “cel mai sexy jucator din Jupiler League”. Interesant este ca învingatorul, care a aparut într-un clip într-o tinuta foarte sumara, trebuia, conform traditiei, sa apara apoi gol complet în paginile unei reviste, dar a evitat deocamdata aceasta situatie, sustinând ca nu s-a consultat cu consoarta daca ar fi sau nu de acord. Alta ciudatenie a lui Bailly este faptul ca obisnuieste sa-si rada parul de pe picioare, sustinând ca în timpul acestei operatiuni se simte ca si cum ar fi sub efectul unui masaj.